Willkommen!

Här är mitt försök att starta en blogg, vi får se hur det utvecklar sig... Den är kanske mest tänkt för närmast sörjande, dvs min familj och vänner vilka de flesta befinner sig långt borta från mig. Designen är lite smått hysterisk, men den får duga tills tid och energi finns att ta tag i det.

Idag var min första "arbetsfria" dag vilket kändes mycket märkligt, min visstisdanställning är slut så nu ska jag mest gå och vänta på att bebis behagar att komma ut. Dagen startade med ett besök på arbetsförmedlingen, jag var tvungen att ta x antal djupa andetag på vägen in. Arbetsförmedlingen är nämligen en av mina största fobier, det sitter så mycket ångest i väggarna där inbillar jag mig. Hur jag utvecklat den här fobin vet jag inte riktigt, då jag har spenderat ytterst lite tid innanför dess väggar. Besöket visade sig vara helt onödigt då jag redan bokat tid för ett möte med en handledare imorgon. Jag hoppas verkligen inte att de tvingar på mig en massa "åtgärder" under den här drygt 1 ½ månad jag har kvar till min föräldraledighet.

Efter besöket hasade jag runt på stan ett par timmar, det finns uppenbara likheter mellan mig och en zombies gångstil nuförtiden. Allt går väldigt långsamt och smärtan i svanken gör sig snabbt påmind. Jag förärade Lindex med ett besök och bytte lite kläder som jag fick igår i hej-då-present av en gullig kollega. Fast jag kände mig lite hemsk som bytte bort presenter, kan det ge bad karma tro? Hursomhelst blev det ist några ärmlösa bodies. Det behövdes i bebisgarderoben, då jag verkar tro att det kommer att vara -10 hela sommaren med tanke på alla varma kläder jag köpt...





Det blev också ett besök på Zara där jag var tvungen att köpa den här underbara koftan, duktigt av mig att inte bara köpa rosa plagg!

Jag sladdade även in på Lagerhaus och hittade jättefina billiga förvaringsboxar, sådana brukar annars kosta multum. Jag är ju galet insnöad på starka färger i barnrummet, främst rosa/rött/orange då, medan min kära man dras mer åt den pastelliga skalan. Vi får se vart det landar...




RSS 2.0