6 månader!

Idag fyller Penny 6 månader, det firade hon med att äta en hel stor barnmatsburk med lasagne. Vi har förövrigt tagit det väldigt lugnt med frukten och hon har hittills knappt fått det alls eftersom det varnas för det överallt, tydligen kan det göra att dom inte vill ha maten då frukten är godare. Nu trodde iaf jag att det bara skulle vara att mata på med frukten när det funkar så bra med maten, men hon gillar inte frukten alls, haha! Men det kommer väl det också... Sedan vi började introducera kött har vi kört med burkmat och vi får se hur vi gör i fortsättningen, vi har så dålig plats i vår lilla frys så några storkok av barnmat blir det inte. Egentligen kanske det inte är så svårt att ge av vår mat, man kan ju kanske ta av lite innan man saltar och sånt, problemet är väl att vi inte äter kolhydrater. Vi får se som sagt, burkar är ju väldigt praktiskt och om ytterligare sex månader kan hon ju nästan äta allt vi äter så då blir det ju enklare.

Igår var vi till sjukgymnasten för att kolla upp Pennys nacke, vår BVC-sköterska tyckte nämligen att hon lutade sig mycket åt ett håll sist vi var där. Allt vara dock bara fint och sjukgymnasten sa att hon låg långt framme motoriskt och var även imponerad över hennes sittkunskaper, skryt, skrytl Häromdagen kom det också ett mamama, Penny har ju alltid låtit en massa men nu börjar det alltså komma stavelser också, så roligt!

Nu ligger skrutt och sover sin sista nap och pappan är ute på vift, får hoppas att han inte blir borta hela kvällen, vi saknar honom redan! Han har röjt i Pennys rum på förmiddagen för på måndag kommer en hantverkare och slipar golvet därinne, det kommer att bli så fint! Sedan är det bara elementet och fönstret som ska målas och tapet upp på en vägg sedan kan Penny flytta in, den här tapeten förälskade pappan sig i totalt så den kommer det att bli:


Kommentarer
Postat av: Ewa G-son

Grattis Grattis till Penny från oss i Söderala !

Syns till veckan. Hälsa familjen !

2011-11-12 @ 22:21:14
Postat av: fifi

Vilken fantastisk tapet! Vi pratade just om att vi lika väl kan vänta ett tag med att tapetsera om i Ellys rum, men nu vill jag göra fint där direkt!



Och grattis till söta Penny! Skönt att det var bra med hennes nacke också.



På tal om frukt så gillar ju Elly inte banan, jag som trodde att det var obligatoriskt för bäbisar att gilla det. Clementin och melon älskar hon däremot.



kram

2011-11-12 @ 22:29:25
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: fifi

Haha, när fingrarna väl har hittat till munnen lär de nog vara där för att stanna :)



Ser vad jag har skrivit här ovan om banan, nu gillar hon det plötsligt, konstigt det där. Och mango som hon tyckte så mycket om för ett tag sen spottar hon ut istället.



Vi ska också åka till mina föräldrar, tänkte åka till helgen om det inte blir nåt av den här förkylningen.

2011-11-15 @ 20:07:03
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: sofie

Men åh vad fint! Ni är så duktiga & piffiga där hemma... jag måste också piffa till snart.

2011-11-21 @ 14:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0