Torsdag

Nu är vi hemma från Pennys mormor och morfar igen, det var mysigt och fullt upp som vanligt! Vi hinner absolut inte ha tråkigt när vi är där... Att åka tåg och baxa runt på barn, proppad ryggsäck, en stor påse och vagn var dock inte det lättaste, som tur var fanns det alltid någon som erbjöd sin hjälp.

När vi var borta hade pappan tapetserat Pennys rum, tyvärr var det skador på tapeten så de ska antagligen tapetseras om till veckan, men det får vi isf hjälp med. Under tiden har jag börjat att slipa och måla fönstret och elementet, så himla tråkigt men det blir bra när det är klart.

Penny ligger och sover nu efter att ha ätit sin absoluta favorit: havregrynsgröt med mormors osockrade äppelmos, hon gapar nästan käkarna ur led om jag inte är snabb nog med skeden. När vi var uppe i Norrland kastade vi om lite i matrutinerna och skruttan fick mer hemlagad mat, vilket resulterad i att hon sov hela nätterna utan att äta. Hon står sig helt enkelt bättre på hemlagad mat så nu får det bli mer av det. Om hon bara kunde börja gilla kyckling då det är frekvent återkommande här hemma... Imorgon tar vi nog en paus i alla hemmasysslor och går på öppna förskolan på förmiddagen, och i helgen är det flipper SM så vi kommer inte att se så mycket av pappan, men vi ska såklart åka och heja på honom!

Hemma hos mormor och morfar


Kommentarer
Postat av: fifi

Vilken tur att resan gick bra! Och vad skönt att Penny sover bättre när hon får hemlagad mat. Vem vet, plötsligt älskar hon kanske kyckling också? Jag tycker det där med vad som är gott varierar hemskt mycket, något som Elly älskar idag kan vara äckligt i morgon. Äppelmos på gröten måste vi testa! Tänkte börja med morgongröt när vi kommer hem från Småland.



Hoppas vi kan ses snart!

2011-11-24 @ 21:10:23
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0